Snurk

Custom webshop voor de leukste beddengoed store van Nederland.

Voor Snurk Beddengoed hebben we een complete op maat gemaakte webshop ontwikkelt. Deze webshop is nog beter, sneller en gebruiksvriendelijker!

De webshop is meertalig, heeft meerdere valuta en per regio zijn er verschillende product varianten te koop. Klanten kunnen bij Snurk eenvoudig online betalen via iDeal, Creditcard en MisterCASH door een integratie met IcePAY. IcePay is een payment service provider, zij handelen de betalingen af waardoor tegen lage kosten veel betaalmogelijkheden mogelijk zijn.

Uiteraard is de webshop geoptimaliseerd voor mobiele en tablet gebruikers doordat het een responsive site is. De site past zich aan aan het device waarmee je de site bezoekt. Omdat de producten van Snurk niet alleen via de webshop te verkrijgen zijn, maar ook via verkooppunten, is er een Google Maps interactieve plattegrond toegevoegd zodat je vliegensvlug je Snurk kunt bemachtigen.

Ook aan de “achterkant” van de site is het extra makkelijk gemaakt voor Snurk doordat de orders eenvoudig naar het administratie pakket Snelstart geëxporteerd kunnen worden.

De shop is ontwikkeld in het WebEngine CMS dat gebaseerd is op het Symfony2 framework.

Highlights van dit project:

  • Responsive website
  • Beheermodule
  • Complexe prijs- & kortingsmodule
  • Meertalig
  • Proces optimalisatie d.m.v. diverse API koppelingen voor voorraad en administratie