Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

INNOVATION IS <EASY>

Over ons

Wij zijn echte webgeeks, meesters in het moeilijke, makkelijk maken. Wij leveren niet alleen een mooi resultaat maar zorgen dat je bedrijf kan innoveren, processen automatisch gestuurd worden en dat belangrijke data & informatie niet aan je verloren gaat.

Wij bieden inzicht in klantprofielen, bestelprocessen, aankoopbeslissingen van bezoekers en nog veel meer interessante data. Hiermee kunnen wij altijd processen bijsturen voor een optimale klantbeleving en rendement.

API's

API's

De api’s die wij maken zijn voor verschillende doeleinden. Zo kunnen wij reeds bestaande software met elkaar laten communiceren. Een centraal punt die alle informatie verdeelt en structureert.

Webshops

Webshops

Alles in één oplossing! Onze webshops voorzien in alle mogelijkheden die u kan verwachten van een moderne webshop. Website, betaalsystemen, volledig orderbeheer, marketing en rapportage tools.

Websites

Websites

Wij maken websites die eenvoudig te beheren zijn, van a tot z professioneel gebouwd zijn, ook nog eens goed ogen en compleet inrichting op basis van al je wensen. En natuurlijk ook gericht op mobiel gebruik.

Apps

Apps

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om een eigen ‘App’ te hebben. Met onze mogelijkheden kunnen wij eenvoudig je wensen ombouwen tot een App en natuurlijk klaar voor ieder desktop of mobiel apparaat.

Content Management

Content Management

Steed meer content en maar weinig vat erop? Met Content management brengen wij de beschikbare content stapsgewijs in kaart. Zo kun informatie beter structureren en effectiever werken.

Databases

Databases

Databases zijn een belangrijk onderdeel bij het opslaan van gegevens. Het functioneren van de overheid, bedrijven en wetenschap is tegenwoordig zonder databases ondenkbaar.

Frameworks

Frameworks

Met een framework maken wij een complete maatwerk website of webapplicatie. Zo kennen wij van voor tot achter de taal van: CodeIgniter, Laravel, Symfony2 en Yii. En kunnen wij hier altijd op doorontwikkelen.

Koppelingen

Koppelingen

Wij kunnen ook directe koppelingen leggen tussen producten. Het dubbel invoeren van bijvoorbeeld uw orders uit de webshop of de voorraad gegevens van uw warehouse is daardoor compleet overbodig.

Onze samenwerking

Wij gaan voor de opbouw van langdurige klantrelaties. Samenwerkingen waarin meegedacht wordt met de klant en waar ruimte is voor innovatie.

We denken graag met je mee, geven eerlijk antwoord op vragen en zijn er voor je als je ons nodig hebt. Daarbij kunnen we onze turbotaal altijd vertalen naar Jip en Janneke zodat het voor een leek begrijpbaar is.

Daniel Barton Daniel Barton Developer
"Daniel is een echte 'die-hard' op het gebied van code. Met volle overgaven stort hij zich elke dag in de wonderen van het web. Zijn creatieve brein draait soms overuren met als uitkomst de mooiste resultaten."
Sebas Wijnen Sebas Wijnen Project- en Accountmanager
"Kom maar op met die uitdaging! Vanuit kansen een gestructureerd stappenplan maken. Waar de communicatie met klant en collega boven alles uit steekt. Doelen zijn er om gehaald te worden maar het resultaat is wat telt! "
Martijn van der Heijden Martijn van der Heijden Developer
"Met Martijn heb je passie en altijd zoeken naar een verbetering gecombineerd. Hij duikt graag in de code, leert het te begrijpen en zorgt voor verbetering!"
Patricia Bijnen Patricia Bijnen Administratie
"Nadat Patricia in de ochtend haar PC heeft opgestart, klappers gepakt en iets te drinken heeft gepakt kan haar dag beginnen. Patricia is onze administratieve duizendpoot. En weet vaak met 'nulletjes en eentjes' meer raad dan onze programmeurs. Heb je een administratieve vraag? Bel haar gerust. Ze bijt niet!"
Chris Talma Chris Talma The Chief
"The Chief, voorman of CEO'; hoe je Chris ook wilt noemen, sinds 2003 is hij elke dag bezig met zijn passie: mooie dingen maken! Met een goede bak koffie schuift hij graag aan voor een goed gesprek. Hij bespreekt het onmogelijke en maakt het mogelijk!"
Nils van Griethuijsen Nils van Griethuijsen Developer
"Op het gebied van web valt altijd wat te leren! Nils ziet het als een uitdaging om zich hierin volledig te verdiepen, het te begrijpen waarom en zo te werken aan mooie en uitdagende projecten!"
Noud van der Poel Noud van der Poel Developer
"Met Noud heb je iemand die oog heeft voor detail! De term 'Pixel Perfect' is hem niet onbekend. Hij zorgt ervoor dat alles er op en top uitziet!"
Twan Meijer Twan Meijer Developer
"Twan is de man die het kan! Bij binnenkomst begint de dag met zijn todo-list. Bammetje erbij en gaan met die banaan! Diverse grote projecten voorzien van strakke code is voor hem geen issue maar een groot plezier! "
Antal Visser Antal Visser Developer
"Antal is onze jongste kracht! Hij zit vol passie in het vak en gaat elke uitdaging aan!"
Jij hier? Jij hier? Stuur ons een e-mail
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.