Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

INNOVATION IS <EASY>

Over ons

Wij zijn echte webgeeks, meesters in het moeilijke, makkelijk maken. Wij leveren niet alleen een mooi resultaat maar zorgen dat je bedrijf kan innoveren, processen automatisch gestuurd worden en dat belangrijke data & informatie niet aan je verloren gaat.

Wij bieden inzicht in klantprofielen, bestelprocessen, aankoopbeslissingen van bezoekers en nog veel meer interessante data. Hiermee kunnen wij altijd processen bijsturen voor een optimale klantbeleving en rendement.

API's

API's

De api’s die wij maken zijn voor verschillende doeleinden. Zo kunnen wij reeds bestaande software met elkaar laten communiceren. Een centraal punt die alle informatie verdeelt en structureert.

Webshops

Webshops

Alles in één oplossing! Onze webshops voorzien in alle mogelijkheden die u kan verwachten van een moderne webshop. Website, betaalsystemen, volledig orderbeheer, marketing en rapportage tools.

Websites

Websites

Wij maken websites die eenvoudig te beheren zijn, van a tot z professioneel gebouwd zijn, ook nog eens goed ogen en compleet inrichting op basis van al je wensen. En natuurlijk ook gericht op mobiel gebruik.

Apps

Apps

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om een eigen ‘App’ te hebben. Met onze mogelijkheden kunnen wij eenvoudig je wensen ombouwen tot een App en natuurlijk klaar voor ieder desktop of mobiel apparaat.

Content Management

Content Management

Steed meer content en maar weinig vat erop? Met Content management brengen wij de beschikbare content stapsgewijs in kaart. Zo kun informatie beter structureren en effectiever werken.

Databases

Databases

Databases zijn een belangrijk onderdeel bij het opslaan van gegevens. Het functioneren van de overheid, bedrijven en wetenschap is tegenwoordig zonder databases ondenkbaar.

Frameworks

Frameworks

Met een framework maken wij een complete maatwerk website of webapplicatie. Zo kennen wij van voor tot achter de taal van: CodeIgniter, Laravel, Symfony2 en Yii. En kunnen wij hier altijd op doorontwikkelen.

Koppelingen

Koppelingen

Wij kunnen ook directe koppelingen leggen tussen producten. Het dubbel invoeren van bijvoorbeeld uw orders uit de webshop of de voorraad gegevens van uw warehouse is daardoor compleet overbodig.

Onze samenwerking

Wij gaan voor de opbouw van langdurige klantrelaties. Samenwerkingen waarin meegedacht wordt met de klant en waar ruimte is voor innovatie.

We denken graag met je mee, geven eerlijk antwoord op vragen en zijn er voor je als je ons nodig hebt. Daarbij kunnen we onze turbotaal altijd vertalen naar Jip en Janneke zodat het voor een leek begrijpbaar is.

Daniel Barton Daniel Barton Developer
"Daniel is een echte 'die-hard' op het gebied van code. Met volle overgaven stort hij zich elke dag in de wonderen van het web. Zijn creatieve brein draait soms overuren met als uitkomst de mooiste resultaten."
Peter van Dam Peter van Dam Developer
"Als we spreken over mensen met passie dan hebben we het vaak over Peter. Dit is een developer die leeft, droomt en als het zou kunnen code eet. Met passie en vreugde zit hij achter zijn bureau en creëert de leukste en unieke producten. "
Peter Manders Peter Manders FrontEnd Developer
"Waarom één Peter als je er ook twee kunt hebben? Peter (2) weet als geen ander hoe belangrijk de FrontEnd is. Leergierig als hij zal hij er dan ook voor zorgen dat het resultaat er altijd mag wezen!"
Elmar van Wijnen Elmar van Wijnen BackEnd Developer
"Succes kan niet zonder slimme developers. Met Elmar is dat niet anders. Leg hem uit wat je wilt en hij begint gelijk te denken in code. 'Dat is baas' hoor je hem regelmatig op de werkvloer zeggen, maar eigenlijk is hij de baas van de code!"
Twan Meijer Twan Meijer BackEnd Developer
"Twan is de man die het kan! Bij binnenkomst begint de dag met zijn todo-list. Bammetje erbij en gaan met die banaan! Diverse grote projecten voorzien van strakke code is voor hem geen issue maar een groot plezier! "
Patricia Bijnen Patricia Bijnen Administatie
"Nadat Patricia in de ochtend haar PC heeft opgestart, klappers gepakt en iets te drinken heeft gepakt kan haar dag beginnen. Patricia is onze administratieve duizendpoot. En weet vaak met 'nulletjes en eentjes' meer raad dan onze programmeurs. Heb je een administratieve vraag? Bel haar gerust. Ze bijt niet!"
Chris Talma Chris Talma Tha Bo$$
"The Chief, Big Bo$$ of CEO'; hoe je Chris ook wilt noemen, sinds 2003 is hij elke dag bezig met zijn passie: mooie dingen maken! Met een goede bak koffie schuift hij graag aan voor een goed gesprek. Hij bespreekt het onmogelijke en maakt het mogelijk!"
Sebas Wijnen Sebas Wijnen Project- en Accountmanager
"Kom maar op met die uitdaging! Vanuit kansen een gestructureerd stappenplan maken. Waar de communicatie met klant en collega boven alles uit steekt. Doelen zijn er om gehaald te worden maar het resultaat is wat telt! "
Jij hier? Jij hier? Stuur ons een e-mail
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.