Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

INNOVATION IS <EASY>

Over ons

Wij zijn echte webgeeks, meesters in het moeilijke, makkelijk maken. Wij leveren niet alleen een mooi resultaat maar zorgen dat je bedrijf kan innoveren, processen automatisch gestuurd worden en dat belangrijke data & informatie niet aan je verloren gaat.

Wij bieden inzicht in klantprofielen, bestelprocessen, aankoopbeslissingen van bezoekers en nog veel meer interessante data. Hiermee kunnen wij altijd processen bijsturen voor een optimale klantbeleving en rendement.

API's

API's

De api’s die wij maken zijn voor verschillende doeleinden. Zo kunnen wij reeds bestaande software met elkaar laten communiceren. Een centraal punt die alle informatie verdeelt en structureert.

Webshops

Webshops

Alles in één oplossing! Onze webshops voorzien in alle mogelijkheden die u kan verwachten van een moderne webshop. Website, betaalsystemen, volledig orderbeheer, marketing en rapportage tools.

Websites

Websites

Wij maken websites die eenvoudig te beheren zijn, van a tot z professioneel gebouwd zijn, ook nog eens goed ogen en compleet inrichting op basis van al je wensen. En natuurlijk ook gericht op mobiel gebruik.

Apps

Apps

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om een eigen ‘App’ te hebben. Met onze mogelijkheden kunnen wij eenvoudig je wensen ombouwen tot een App en natuurlijk klaar voor ieder desktop of mobiel apparaat.

Content Management

Content Management

Steed meer content en maar weinig vat erop? Met Content management brengen wij de beschikbare content stapsgewijs in kaart. Zo kun informatie beter structureren en effectiever werken.

Databases

Databases

Databases zijn een belangrijk onderdeel bij het opslaan van gegevens. Het functioneren van de overheid, bedrijven en wetenschap is tegenwoordig zonder databases ondenkbaar.

Frameworks

Frameworks

Met een framework maken wij een complete maatwerk website of webapplicatie. Zo kennen wij van voor tot achter de taal van: CodeIgniter, Laravel, Symfony2 en Yii. En kunnen wij hier altijd op doorontwikkelen.

Koppelingen

Koppelingen

Wij kunnen ook directe koppelingen leggen tussen producten. Het dubbel invoeren van bijvoorbeeld uw orders uit de webshop of de voorraad gegevens van uw warehouse is daardoor compleet overbodig.

Onze samenwerking

Wij gaan voor de opbouw van langdurige klantrelaties. Samenwerkingen waarin meegedacht wordt met de klant en waar ruimte is voor innovatie. We denken graag met je mee, geven eerlijk antwoord op vragen en zijn er voor je als je ons nodig hebt. Daarbij kunnen we onze turbotaal altijd vertalen naar Jip en Janneke zodat het voor een leek begrijpbaar is.