Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

Maatwerk webshop uit eigen fabriek!

Samen met onze grafische partner; Helden van de Buurt (www.heldenvandebuurt.nl), hebben we in onze web-fabriek de afgelopen weken lopen zwoegen en zweten aan een nieuw project; Metaalshopper.nl én het resultaat mag er wezen!

Over de klant & het project
Metaalshopper.nl is een onderdeel van Gebr. Nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf uit Eindhoven met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. Via de webshop is een zeer gemakkelijke manier om metalen onderdelen en kant-en-klare producten te bestellen. Alles wordt op maat gemaakt uit eigen fabriek.

De webshop draait nu al een geruime tijd en het was tijd voor een nieuw en modern jasje. Maar daarnaast waren er ook een aantal technische vraagstukken om het bestelgemak voor de bezoeker te verbeteren.  Een aantal van deze unieke technische kenmerken lichten we graag toe:

 

Unieke filters per categorie
Een belangrijk vraagstuk was om een bezoeker eenvoudig te laten navigeren naar het juiste product. Alleen is de weg hiernaartoe per productcategorie verschillend. We hebben daarom een unieke filter per categorie ontworpen waarbij het beheer hiervan per filter per eenvoudig is.

Op basis van de categorie kan een bezoeker bijvoorbeeld de vorm selecteren, het materiaal, de uitvoering, diameter of dikte. Het systeem zal dan op basis van de gekozen eigenschappen de producten tonen die overeenkomsten met de wensen van de bezoeker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatwerk producten
Omdat een deel van de producten van Metaalshopper gemaakt worden op bestelling van de klant, moet een bezoeker van de website zijn/haar wensen ook door kunnen geven bij een product. Zo zijn verschillende producten voorzien van invoervelden waarbij lengte en/of breedte ingegeven kan worden in millimeters.

Op basis van de invoer krijgt de gebruiker direct de totaalprijs te zien voor het bestellen. Dit is inclusief de handelingen die in de fabriek gedaan moeten worden om het product op maat te maken.

 

 

 

 Producten bundelen
Een aantal producten uit het assortiment van Metaalshopper zijn beschikbaar als set of essentieel nodig bij een product. Daarbij biedt het systeem de mogelijkheid om dit zichtbaar te maken aan een gebruiker. Een product kan dus aangeboden worden inclusief een ander product en ook zo uitsluitend besteld worden óf een product kan een bijbehorend producten zijn en optioneel door de gebruiker geselecteerd worden.


 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen extra zichtbaarheid toekennen
Daarnaast heeft Metaalshopper de mogelijkheid om producten te kunnen markeren als aanbieding. Deze worden dan verzameld in de categorie ‘Aanbiedingen’ maar naast deze mogelijkheid kan Metaalshopper ervoor kiezen om een aantal producten nog verder in de schijnwerpers te zetten op de beginpagina.

 

 

 

Al deze unieke mogelijkheden gebundeld in een webshop is iets waar wij als WebEngine trots op kunnen zijn. Het biedt een gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig producten online te bestellen zonder dat het al te veel moeite kost. Daarnaast biedt het onze klant Metaalshopper een mooi e-commerce product zodat bestellingen ook online aangenomen kunnen worden en dat volledig geautomatiseerd en geproduceerd op basis van de wensen van de klant! Bekijk het resultaat op www.metaalshopper.nl.

Ook een unieke webshop met een technische uitdaging nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of per telefoon: 040 – 711 4274.