Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

Van WordPress naar maatwerk!

Wij gebruiken voor onze klanten wel eens WordPress als basis voor hun website. Als klant profiteer je van een platform dat gebruiksvriendelijk is en waarbij content eenvoudig zelf toegevoegd kan worden. Maar toch gebruiken wij maar het minimale van WordPress, waarom? Alle toeters en bellen die WordPress heeft en de mogelijkheid van plug-ins zijn compleet overbodig. We maken de modules en uitbreidingen zelf!

We kennen namelijk ieder karakter van de code omdat we hem zelf geschreven hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je website stabieler, efficiënt en alleen bevat wat echt nodig is. Standaard plug-ins worden gemaakt voor de massa en gratis versie zijn vaak beperkt. Omdat WordPress iedereen toe laat om plug-ins te ontwikkelen en te installeren is er géén controle op de kwaliteit van de plug-in.

Met als resultaat bij een update van WordPress is de plug-in vaak niet bijgewerkt en werkt de website niet naar behoren. Dit wil je natuurlijk niet!
Daarbij komt het voordeel als wij de website hebben ontwikkeld weten wij het drama te voorkomen dat plug-ins elkaar tegenwerken. Al onze plug-ins werken met elkaar om de website stabiel te houden.