Bel me terug

Vraag vrijblijvende offerte aan

Lekker dromen en toch mega cool er uit zien!

Want zeg nou zelf, er uit zien als een astronaut, prinses of piraat is toch mega gaaf? Wij van WebEngine zijn erg trots op onze klant Snurk beddengoed. Een idee dat in 2009 is gestart is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk. In diverse Nederlandse webshops zijn al de producten van Snurk beddengoed te vinden. Maar ook internationaal gaat het lekker!

Snurkbeddengoed.nl is een leuk project waar wij enorm trots op zijn dat we daar deel uit van maken. Nog steeds ontwikkelen we dagelijks nieuwe features en mogelijkheden voor de officiële webshop van Snurk.

Zo hebben wij recent een koppeling ontwikkeld waarin nieuwe bestellingen direct worden verwerkt in de juiste administratieve database. Op het moment dat een bestelling geplaatst wordt via de website, kijkt het systeem welke producten er besteld zijn. Nog net voor de administratieve afhandeling splits het systeem de producten naar de juiste database. Zo kan óók achter de schermen het orderproces vlekkeloos verlopen en is alles direct op de juiste manier geregistreerd.

Dit is maar veel van de verschillende ontwikkelen maar technisch gezien een leuke om te benoemen.

Ook een leuke technische uitdaging? Wij van WebEngine horen het graag!